Twinings Of London -Earl Grey Tea Organic


2,5 stjerner ud af 5


Pakken er simpel men på en elegant måde. Pakken ser meget gammel ud (måske ikke gammel, men ihvertfald en smule ældre). Mest fordi at den har denne der farmor gule farve. Jeg har en følelse af at de har beholdt det samme design siden 1900.

På pakke er der det samme mønster som på den anden Twinings te jeg har anmeldt. Mønsteret med en tekande, hvor der kommer blomster og hvirvler ud af tuden.

Mønsteret på pakken har en lidt mere mørk gul farve end den farve selve pakken har. Når man åbner pakken er det samme mønster printet på indersiden, bare i blåt.

Farven på pakken minder mig om min farmors yndlingsfarve eller den farve jeg forestiller mig der var på væggen hjemme hos hende i 1980.

Jeg synes at pakken er pæn, men for kedelig. Den har en flot farve og mønster, men der kunne godt ske noget mere på pakken.

Find en lækker 1980’er kop og hæld kogende vand i put så tebrevet i og u skal du bare vente i 3-4 min.

Teen dufter godt og af en normal kop earl grey te.

Teen smager af lidt af skovjordbær, men ellers har den bare den der earl grey smag. Jeg er ret vild med earl grey smagen fordi den er lidt bitter, men ikke rigtig bitter. Earl grey smager bare er te og ikke frugt eller chai te.

Jeg kan ret godt lide smagen og duften, men pakken er en slags fail vil jeg mene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*