Princip – Earl Grey Te


4 stjerner ud af 5


Pakken er meget simpel, men på en meget pæn måde. Pakke er sort med noget skrift i en grå farve.

På pakkens design kan man godt se at det er en af Føtex’s lidt dyrere te.

Jeg kan godt forestille mig, at de mennesker der bor i over-dyre lejligheder eller huse kun vil drikke te i en bestemt farve pakning. En pakning der har en sort eller dæmpet farvet, så det passer i deres køkkenskabs tema.

På pakken står der også med en stor grøn skrift og et logo nede i hjørnet, at teen er dyrket i Sri Lanka.

Da jeg så at teen var dyrket i Sri Lanka, så tænkte jeg på en teplantage i de varme lande hvor alle bladene næsten hele tiden er grønne.

Og at de mennesker der arbejder i plantagen går med noget om hovedet og i korte bukser fordi det er lækkert varmt (måske lidt for varmt) der hvor plantagen ligger.

Jeg er selv halvt fra Thailand og har været i Thailand nogen gange. Nogen gange kan det godt blive lidt for varmt når termometeret rammer 44 grader.

Anyway, find en lækker tropekop, hæld kogende vand i koppen og put så tebrevet i koppen. Nu skal du bare vente i 3-5 minutter.

Det er en ret kort ventetid i forhold til hvor lang tid det tager at flyve til Sri Lanka (hvor lang tid tager det at flyve til Sri Lanka?).

Den færdige te dufter af tynd urtete og min lillesøster mener at den dufter af farmors te.

Teen smager af en lækker kop helse-urtete. Den slags ens mor giver en når man er syg. Jeg kan ret godt lide smagen af denne her te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*