Fredsted – Organic Green Tea Lemon


4,5 stjerner ud af 5


Jeg er virkelig vild med designet på denne her tepakke. Mest fordi at er en citron på den. Jeg synes selv at citroner giver denne der sommerfølelse.

Pakken minder mig om en varm sommerdag ved stranden, hvor man bader og hygger.
Man får måske en is (hvis ens forældre er i det gode humør. Mine er ikke så tit i ishumør 🙂 ) Om aften tager man hjem og sidder på sin altan og får et glas limonade.

På pakken er der blade i en virkelig flot lysegrøn sommerfarve. Nede i hjørnet af pakken er der en gul citron. Men ellers er pakken virkelig simpel. Jeg kan godt lide at den ikke er fuld af tegninger og farver, nogle gange har man bare brug for noget simpelt.

Find en lækker sommerkop, hæld kogende vand i koppen og put tebrevet i. Nu skal du bare vente i 3-5 minutter.

Den færdige sommerte dufter af citroner. Jeg forbinder også duften med en limonade der er varm (kan man få varm limonade?)

Jeg synes at teen dufter virkelig godt og naturligt. Der er mange andre slags frugtte, hvor duften af frugt er meget falsk.

Teen smager af en lidt bitter citron, men på den gode måde.

Citronteen har helt klart citron i både duften og smagen. I forhold til mange andre slags frugtte, hvor teen fx. hedder jordbærte, men så smager eller dufter den slet ikke af jordbær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*