FredSted Chai Latte med smag af karamel

FredSted Chai Latte med smag af karamel


3.5 stjerner ud af 5


Når jeg tænker på navnet tænker jeg at det godt kunne lyde som noget man kunne bestille på en cafe “må jeg be om en kop chai latte med smag af karamel”. Jeg kunne godt se mig selv sige det på en cafe.

Pakken er nice nok for du kan åbne den så det ligner en butik hvor man kan tag en pose te.

Teposerne minder mig om et komune møde lav din egen kaffe agtig ting.

Teen har heller ingen trække tid for det er der ikke tid til i det travle kommune møde.
Så derfor køre vi pulper stil/just add warm water.

Den færdig hurtige te lavet over i hjørnet af et mødelokale hvor du nok også sov lidt, kan du nu nyde til dit kommune møde med duften af kanel og vanilje.

Når jeg dufter til denne her te minder det mig om en iskaffe med smag af karamel. Sådan en du kan købe hos på en cafe ved vandet på en varm sommerdag i juni.

FredSted Chai Latte med smag af karamel pakke

Denne her te kan også bruges til noget meget fornuftigt. Lad os nu sige at du sidder i det her meget lille mødelokale til et kommunen møde.

Din sidemakker spiste mexikansk mad til aften i går. Personen har lidt dårlig mave i dag så han lugter lidt ud af den anden ende.

Det er der du flygter hen i hjørnet af lokalet laver denne her te på 30 sek. også sidder du bare og drømmer dig væk til en sommerdag med iskaffe og kameler.

Den færdige te minder mig om kako i farven sådan en lysebrun cremet farve.

Teen smager af karamel, vanilje og sukker bombe for den er meget sød i smagen.

Teen kunne godt være en trøste drik til dig, efter du blev opdaget over i hjørnet og sat tilbage ved siden af prutte personen. Men ik være sur på prutte personen alle har dårlig mave dage og kedelige kommune møder.

Jeg håber bare du havde et godt møde da du drømte med teen. Jeg tror bare ikke du skal drømme med teen hver dag for der står sukker som det første på ingredienslisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*